TVERRFAGLIG OPPLÆRINGSKONTOR I HEMNE OG AURE

Startside

Lykke til Ingeborg!

Dato: 30.08.2018

 

ingeborgblom

Da blir det altså slutt på at det alltid smilende fjeset, banker på døra på bedriftene rundt omkring i Hemne. Ingeborg har i dag sin siste arbeidsdag som daglig leder i TOKHA, og går over i pensjonisttilværelsen.

Gjennom mange år med flere roller innen opplæring, utdanning og rekruttering, har Ingeborg fått et kjent fjes for mange. Hun har bidratt med sin kunnskap for mange mennesker, og hatt stor betydning for at mange bedrifter har fått god struktur for rekruttering og fagutdanning, og mange lærlinger har fått fagbrev.

Ingeborg startet sin karriere i 1977 og seilte i utenriksfart som kokk og til slutt stuert. Etter dette drev hun en Cafè på City Syd fram til 1990, før hun var kjøkkensjef på Hemne Hotell et år. Perioden 1991 - 2000 var hun lærer i Hemne VGS. I perioden 2000 - 2008 hadde hun flere roller i Hemne VGS, blant annet Avdelingsleder Yrkesfag, Rådgiver, spes. ped koordinator og jobbet med realkompetansevurdering.

I 2006 var hun med på forprosjekt med oppstart av lokalt opplæringskontor, regi Hemne Ressurssenter, og startet som daglig leder i 2008, der hun har vært fram til i dag.

Ingeborg har tatt utdanning som kokk, Stuert, yrkesfaglærer, voksenpedagog, spesialpedagog, yrkes og rådgivningspedagog, og tatt lederutdanning.

 

Det sier seg selv at dette blir store sko og fylle, men jeg lover å gjøre så godt jeg kan!

 

Lykke til som pensjonist, og tusen takk for alt samarbeid og kunnskap jeg har fått gjennom mine 4 år som "sidekick" i TOKHA.

 

Håvard Hjelen